Qida təhlükəsizliyinin təmin olunmasında İctimai Nəzarət mexanizminin rolu layihəsi icra olunacaq 25.10.2020 Ardını oxu
Avtomatlaşdırılmış Qida Təhlükəsizliyi İnformasiya Sistemi (AQTİS) şəffaflığın təmin olunmasında xüsusi əhəmiyyət daşıyır 21.09.2020 Ardını oxu
AQTİ laboratoriyaları “Balda keyfiyyət göstəriciləri” üzrə səriştəlilik test proqramında yüksək nəticə göstərib - FOTO 19.09.2020 Ardını oxu
Karantin dövründə kafe-restoranların, mehmanxanaların ictimai iaşə sahələrinin mətbəxlərində bir sıra zəruri qaydalara əməl olunmalıdır - FOTO 13.09.2020 Ardını oxu
Kənd Təsərrüfatı Nazirliyində şərab və şərabçılıq məhsulları istehsalçıları ilə onlayn videokonfrans keçirilib 12.09.2020 Ardını oxu
Tərtərdə antisanitar şəraitdə pendir istehsal edən müəssisənin fəaliyyəti məhdudlaşdırılıb - FOTO 10.09.2020 Ardını oxu
Pandemiya dövründə ictimai iaşə müəssisələrində bir sıra qaydalara əməl olunmalıdır - FOTO 10.09.2020 Ardını oxu
ÜST mütəxəssisi: “AQTİ laboratoriyaları beynəlxalq standartlara cavab verir” - FOTO 08.09.2020 Ardını oxu
Mehmanxanaların mətbəx, restoran və barlarında hansı qaydalara əməl edilməlidir? - FOTO 29.08.2020 Ardını oxu
Tahir Əmiraslanov İrəvan xanlığı bölgə mətbəxi kitabının video təqdimatına dəvət edir 17.06.2020 Ardını oxu
AQTA İmişli və Bərdə rayonlarında ərzaq mağazaları və ictimai iaşə müəssisələrində yoxlama-nəzarət tədbirləri həyata keçirib - FOTO 04.06.2020 Ardını oxu
AQTA-nın növbəti laboratoriyası milli və beynəlxalq akkreditasiyadan keçib - FOTO 02.06.2020 Ardını oxu