Heç vaxt isti qazanı soyuducuya qoymurdum.. - Bunu öyrəndikdən sonra isə qazın üstündən birbaşa soyuducuya qoyuram

Heç vaxt isti qazanı soyuducuya qoymurdum.. Bunu öyrəndikdən sonra isə qazın üstündən birbaşa soyuducuya qoyuram

 Saqlamheyat.az bildirir ki idealda hazırlanmış yeməyi mümkün qədər tez soyuducuya qoymaq lazımdır. Bu bakteriyaların inkişafına mane olur. Amma ən adi soyuducular qazanların soyunmasının rejiminə hesablanmamışdır və sadəcə sıradan çıxa bilərlər. Burada yerin temperaturunu nəzərə almaq lazımdır.

 

 
 ( Sos.şəbəkədə gedən yazışmanin FOTO-ƏKSİndə olan qramatik və məzmun səhvlərinə görə redaksiya məsuliyyət daşımır ) 
 Bütün hüquqlar qorunur ! Xəbərlərdən istifadə edərkən    www.AZpress.AZ    saytına istinad zəruridir !